Duurzaam en zorgeloos wonen

Innovatie en comfort

De droom om echt duurzaam te wonen wordt in HOF36 werkelijkheid. Alle gebouwen zijn geheel gasloos en aangesloten op een WKO systeem dat zeer efficiënt zorgt voor verwarmen en koelen.

In de douche komt een warmte-terug-win systeem dat de warmte van het wegstromende douchewater gebruikt om het koude douchewater alvast op te warmen.

De weelderige daktuin zorgt voor slim watermanagement. Door het inbouwen van retentiekratten wordt het overtollige regenwater opgeslagen voor drogere perioden. Zo worden de bomen en planten voorzien van water op een klimaatadaptieve manier.

Daarnaast wordt er maximaal ingezet op zonne-energie en komen er circa 1.050 pv-panelen op het dak.

Met trots bouwen wij HOF36, gekenmerkt door hoogwaardige duurzaamheid. De woningen worden uiteraard volledig gasloos opgeleverd en onder meer voorzien van zonnepanelen, WKO-installatie (warmte-koude-opslaginstallatie) en douche warmte-terug-win systeem. Hier kan straks comfortabel en duurzaam gewoond worden!

Bernhard van Houwelingen – De Vries en Verburg Bouw

HOF36 is een gebouw van de toekomst en werkt actief mee aan de energietransitie van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie. De circa 1.050 hoogwaardige pv-panelen op het dak zorgen voor schone energie in de woningen en kan daarnaast door bewoners gebruikt worden om e-bikes en elektrische auto’s op te laden in de garage. Efficiënt en duurzaam!

Contact Formulier kort

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in HOF36!